slider
Som el teu partner de comunicació
    Som el teu partner de comunicació
DE LES IDEES ALS FETS

La comunicació la posem nosaltres

ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ

Per iniciar qualsevol projecte de comunicació o màrqueting, des de Gala Media organitzem una sessió creativa amb mètodes “design thinking” per definir els objectius de la organització. Elaborem el PLA DE COMUNICACIÓ.

AUDITORIA DE COMUNICACIÓ

Anàlisis objectiu de la comunicació d'una organització mitjançant observacions dels canals oberts, analítiques, entrevistes personals i altres mètodes d'innovació. Un cop fet l'anàlisis, es presenten les PROPOSTES DE MILLORA.

REDACCIÓ DE CONTINGUTS

A Gala Media redactem tot tipus de textos: notes de premsa, dossiers, fitxes tècniques, textos creatius-copys, guions, etc.

GESTIÓ XARXES SOCIALS

Elaborem PLANS ESTRATÈGICS DE XARXES SOCIALS on definim els objectius, públics, canals, freqüència, tipus de continguts, etc. Un cop tenim el pla, podem ajudar-vos a posar-lo en marxa i en la monitorització.

DISSENY GRÀFIC

A Gala Media també fem disseny gràfic i podem crear identitats de marca, maquetacions, packaging, infografies, etc

DISSENY WEB

A Gala Media dissenyem i posem en marxa el teu web. Preparem els continguts, el disseny gràfic i el material fotogràfic o audiovisual del teu web.

PATROCINIS I COL·LABORACIONS

Una de les fórmules per donar a conèixer la teva marca és mitjançant patrocinis i col·laboracions amb esdeveniments. A Gala Media gestionem aquestes accions, des de la recerca de les oportunitats fins a la producció final de l'esdeveniment.

GABINET DE PREMSA

Des de Gala Media gestionem la relació de la vostra marca amb els mitjans de comunicació. Elaborem tots els materials de premsa i tenim contacte directe amb periodistes. Disposem de base de dades de mitjans generalistes i sectorials. També fem reculls de premsa, clippings i esdeveniments per a premsa.

VÍDEO I FOTOGRAFIA

Des de Gala Media oferim el servei de vídeo i fotografia. Tenim molts anys d'experiència en l'àmbit televisiu i això ens permet crear peces audiovisuals de quaselvol tipus. També fem STREAMINGS EN DIRECTE per YouTube, Zoom o altres canals.

MÀRQUETING DIGITAL

Creació de campanyes de màrqueting digital: Remarketing - SEM/SEO - Google Ads - Email marketing - Inbound marketing - Ecommerce - Transformació digital

PUBLICITAT / PLA DE MITJANS

Des de Gala Media us assessorem a l'hora de planificar les teves campanyes publicitàries. Negociem els millors preus amb els mitjans i preparem les creativitats. També gestionem la inversió publicitària a les xarxes socials.
Aprofita les ajudes del KIT DIGITAL

Som el teu agent digitalitzador

Ajuts a PIMEs de fins a 49 treballadors de fins a 12.000€ per accelerar la transformació digital
Aprofita els ajuts NEXT GENERATION (EU) per transformar digitalment la teva empresa i facilitar-ne així el creixement.

Què és Kit Digital Accelera PIME?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya lligada als fons europeus Next Generation que subvenciona l'implantació de solucions digitals a les empreses, amb l'objectiu màxim de digitalitzar-les.

Aquesta iniciativa està regulada a l'article 9 de l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

El programa recull fins a 10 activitats diferents de les quals la teva empresa se'n pot beneficiar. Són per a qualsevol tipus d'empresa i qualsevol sector, amb l'únic condicionant que no superis els 49 treballadors (autònoms, microempreses i petites empreses).

Per beneficiar-se d'aquests ajuts gestionats pel Ministreri d'Afers Econòmics i Transformació Digital, cal complir les condicions establertes a les bases de la convocatòria, registrar-se a la web acelerapyme.es i realitzar els tests d'autodiagnòstic que proposa l'organització.

Gala Media, representat per Carles Gala, us pot acompanyar en el procés de sol·licitud i implantació de solucions de ``lloc web i presència a internet``, ``gestió de xarxes socials``, ``comerç electrònic``, ``serveis i eines d'oficina virtual``, ``presència avançada a internet`` i ``marketplace``.

Més informació
SOM PART DEL TEU EQUIP

Gala Media ofereix tots els serveis que un departament de comunicació pot necessitar

Gala Media és una agència de comunicació i màrqueting que ofereix solucions adaptades a les necessitats de cada cas. Som una agència jove però amb una experiència de més de 20 anys en el món de la comunicació.

ELS NOSTRES PARTNERS

No són clients, són els nostres partners

A Gala Media fem allò tan típic i tòpic de les “claus en mà”. Volem fer-ho fàcil i volem que et centris en el negoci, que nosaltres ja ho farem amb la comunicació. Som una agència petita, però som capaços de fer internament tots els elements necessaris per fer la millor comunicació.

Descobreix el dia a dia de Gala Media

Segueix-nos!

Posa't en contacte amb nosaltres!

POSA'T EN CONTACTE
carles@galamedia.cat
C/ Sant Antoni, 12. 08790 Gelida (Barcelona)
Oficina
669 79 68 08
TRUCA'NS